Gugur 5 mingggu

Boleh tak sesiapa share pengalaman gugur? Sb sy first time gugur 5week, keluar macam period. 6 hari darah masih keluar. Sy tak sure gugur ke macam tu?

9 Balas

Kenapa tak pergi hospital sis, cakap je bleeding, nnti doc tnya brpa week semua, sis cerita je, kalau sis prgnant dorg akan cek darah apa semua, scan. Kalau betul gugur, sakit sangat2. Kalau saya week 12, dengan kluar darah non stop semuaa.

sy gugur 25/2/2021...kandungan 10w..mmg bmula sikit bleeding pastu makin kut senggugut dan last keluar mcm isi ikan besar .. apa pun better g jumpa doc .nnt diorg akn scan dulu sama ada ada lg ke x bunyi jantung..

2y ago

semua ni terjadi berapa lama ye.. maksudnya lepas bleeding tu terus keluar mcm isi ikan ke?

Tanda” gugur sis lebih baik jumpa doc sbb mcm saya darah keluar dlu nnt smpai masa perut sakit sngat di sertai ketulan isi wrna putih

mungkin tu piriod normal dtg lewat. sometime mmg byk keluar. ada confirm kat mana2 klinik yg awk pregnt x..

Bila dah keluar darah mcm tu..lebih baik sis pegi hospital..sy pun mcm tu jgk..baru lps gugur 5/5/2022 haritu

keguguran lagi sakit dari period sis..tpi klu nak sure lbh baik cek doc..

kalau dah 6 hari darah kemungkinan gugur tu mmg tinggi. dah jumpa dr tak?

better p scan. sama ada gugur atau spotting biasa..

Pergi la cek kt hosp utk confirmkan