NAK TANYA SOALAN

Boleh tak pregnant 6 weeks nak mkn megi? Sebab yg lain saya takleh makan. Alahan. Makan confirm muntah. Kecuali megi asam laksa jaa. Atau ada apa2 tips. #pleasehelp #firstmom

24 Balas

makan lah apa awak nk mkn jgn dsbbkn preggy awk pntang mkn brjaga jaga dlm msa yg sma awl alahan..tu punca awk x de tnaga n kurg gula n air dlm bdn nnti lemah..slsai shaja musim alahan awk dh ad slera mkn time tu awk kna pntang..ngidam pon berpada pada..sbb mknn ksihtn tu pnting ..