Makanan Bayi 9bulan

Boleh tak mummy2 suggest makanan bayi 9bulan..Rasa mcm da bosan je asyik masak sup dgn bubur ??

7 Balas

sayur brokoli tu rebus skjp, jgn lma² potong bgi ank kunyah.. sedap sayur tu mnis, buat kn dia bubur labu pon boleh, macaroni tu msak dgn kuah cheese ke, bubur kosong dgn isi ikan msak stim ke, klau nk senang google je, kt fb pon ada group² share mknan ank

pasta boleh.. finger food pun blh bg... x pun cari kat fb group happy baby food malaysia... kat situ bnyk mommies share mknn ank dr 6bln sampai 2 tahun

Google resepi.. Do some research.. Join page happy baby food Malaysia dkt fb..

Buah-buahan dah boleh bagi🙋🏻‍♀️

Mommy blh masak pasta or spageti.

google sis resepi 😊

Banyak resepi. Google