Hi mommies

Boleh tak mommies share tanda2 yg masa baru dpt tau hamil ? Atau sebelum cek upt apa tanda2 yg selalu rasa lepas tu cek upt dpt +ve ? Saya suka baca pengalaman pregannt sebb saya masih belum ada rezeki anak lagi, so bila baca pengalaman mommies rasa semangat jea nk usaha hari2 dpt kan baby hehe

13 Balas

Kalau pengalaman saya Tengok period kalau tak de datang pada bulan tersebut. Dan keram di tepi perut kadamg tengah kadang boleh jdi keram sekeliling . Sakit perut bagian kanan dan kiri (bukan keram) agak menusuk sakit nya Air kencing keluar laju dan banyak Susu sakit , dan BAB susah dan sakit . Lendir agak banyak .