Bersalin di hospital kerajaan

Boleh tak ibu2 dekat sini share bersalin time waktu covid recently bersalin. Suami dapat masuk tak?

2 Balas

time covid nie mmg xleh msk teman even antar brg pn kt guard je.. waktu melawat pn dh xde.. setgh hsptal swasta pn xleh teman waktu kt labor room...

hai sis.. boleh share pgalaman brsalin hari tu? bsalin musim pkp ni..hihi... apa yg boleh..apa yg tk boleh ya?

3y ago

saya pergi hospital serdang. suami tak boleh masuk dlm labor room n ward. klau masuk ward pun hari pertama je. itu pun boleh melawat sejam sahaja. klau normal bersalin esoknya boleh discharge dah