25weeks dan kerap leaking

boleh tahu sesiapa pengalaman begini? tiba2 leaking bau bukan bau air kencing. knpe ye? simptom n mmg ya?

2 Balas

Saya (25w6d) baru jumpa doktor atas sebab lain tp kebetulan sy tanya tentang ni juga. Mcm leaking keluar air jernih tp tk ada bau. Doktor ckp normal dan tk perlu risau apa-apa sbb amount yg keluar tk banyak. Cuma kalau tetiba leaking tu banyak lain mcm tu terus refer doktor.

Kena ingat waktu start leaking & kuantiti leaking. Pergi hospital nanti doktor cek & beritahu solusi.