breastpump

boleh tahu breastpump apa yg mommy2 guna ye? silicone breast pump ok tak? kalau electric breastpump jenama apa yg ok?

1 Balas

Autumz passion convertible double electric pump..saya pakai tj utk 2 anak and anak2 pun mnyusu badan smpai 2 tahun genap..tak menyakitkan bunyi pun xkuat..tp kalau sy menyusukan direct sblh lagi sy tadah guna milk collector utk elak dr susu keluar tapi mbazir begitu shja..tapi utk anak no 3 ni saya bercadang utk beli breast pump yg baru memandangkan yg autumz tu da 5 tahun lebih berbakti...

5y ago

ok baik.. tq sis