breastpump @ silicone breastpump

Mana yang ag better [email protected] bp?? N jenama ape yg murah n brkualiti? Bleh share x ??

2 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Saya nak betulkan kat sini, yg silicone tu bukan breast pump. Nama dia ialah milk collector. Fungsi dia ialah bila baby mnyusu pada sebelah payudara, payudara sebelah secara automatik akan keluarkan susu. Masa ni la gunanya milk collector tu. Untuk tadah susu yg mengalir keluar tu drpda terbazir. Fungsinya utk collect susu bukan untuk pam susu. Berbeza ngan pam, breast pump ada fungsi massage dan expression mode. Tujuannya mmg untuk stimulate payudara ibu untuk hasilkan susu. Harap jelas di sini.

Baca lagi
Post reply image
3y ago

Pada saya sebagai ibu bkerja dan nk susukan anak ngan susu badan pam is a must. Alhamdulillah ank sulong sy dpt susukan smpai setahun 7 bln, ank kedua 2 tahun 3 bulan dan skrg baby 35 hari insyaAllah akn teruskan. Milk collector tu pakai msa dlm pantang je sbb msa tu je bila baby minum sebelah, sblh lagi akan menitik2 keluar. So kalau tadah dapat jga 1-2 ounce ckup utk dia sekali minum. Kalau dibiarkan mmg mbazir.

Saya beli autumz.. murah.. tapi yg branded tu Haakaa pun reviewnya bagus juga

3y ago

Yg brand autumnz bpe sis??