Confused, Napa Boleh Tgah2 Pula

Boleh sy tya, spa ada pgalaman mcm nie, ini upt rosak, atau cara sy guna xbetul?

Confused, Napa Boleh Tgah2 Pula
8 Balas

Factory defect ni.. nasib tak baik dpat upt mcm ni.. bli yg lain yer. Kalau ade Line merah kat hujung T, valid lagi asalkn test ikut mase yg dittapkan.. ni klu takde, mybe upt ni betol da.. tapi awak blom pregnant.

Sesetengah Upt jenis ni mmg control line dia keluar kat tgh, test line dia bawah lagi nak rapat dengan benda putih tu.. btw, upt -ve.

Line tu C control, T line maybe dekat bawah sikit if ada. Try test gna upt lain

Hahahaha. Sorry lah, rasa cam lawak pulak. Line dia ketengah...

4y ago

Tula pasall... Hahahaha.. Ajaib

Ada ja line c tengah. Line t d hujung huruf t

Invalid ni. Test lg pkai yg baru.

Invalid upt

Invalid