Rosak ke??

Upt sy rosak ke mummy2 sekalian?

Rosak ke??
3 Balas

ini bukan rosak. sy pn mase mule² test pakai yg jenis ni die mmg samar²..ade la 10 stick sy try🤣 semue same.tp mmg naik 2 line. boleh try brand lain jgk nnt lg 2 minggu.

Biasalah samar2, baru berapa hari/minggu tu. Kalau nak garisan tu terang awak cuba lagi seminggu dua.

Positive tu sis. Walaupun nampak samar2.. Sis tunggu beberapa hari lg la baru cek balik 😊

3w ago

Sis elakkan buat kerja berat masa skg. Banyakkan rehat. Teruskan makan folic acid. Jgn risau sis, kita fikir positive sja.. Sebenarnya sy pun gugur bulan ogos tahun lepas.. Tapi syukur pregnant balik. Skg sdh 15weeks..sis doa yg baik2 sja😊