4 week pregnant

hi boleh sy tanya . normal ke keluar darah sikit 4 week ? ke dikira gugur or period ? first baby tolong respon , mual dgn loya masih ada

2 Balas

sis , boleh tau tak sis keluar darah mcm mana ? sebb sy pun 4weeks . dari semalam ade keluar lendir darah masa buang air kecil, cume tak banyak la. sy da pergi hospital , tp scan tkleh nmpk . jd tgah tggu result darah beta hcg . smlm sy scan kt swasta , nampak kantung kecil .

5mo ago

masa buang air kecil ke ye darahnya keluar ? sy risau juga , mudah mudahan tkde ape ii . sis juga takecare ya . moga dpermudahkan segalanya .

lain org lain kesnya..saya saran kan elok terus g check dokter awal2 ni.. saya masa 7minggu pun ada kluar darah terus g check scan..alhamdulillah nmpk janin tu..cuma dokter bagi sy ubat kuatkan rahim..