Bila start pegnant

Salam. Saya nak tanya.. haritu 18/4 saya first day period utk bln April. (Sebelum ni bulan2 lps, memang period teratur) Tapi period sy time 18/4 tu, darah sikit. Macam spotting. Dah 3@4 hari pun masih darah macam spotting. Bulan ni Mei. Saya tak dtg period. Check upt.. double line. Soalan saya.. last period sy dikira pada 18/4 tu ke? Atau 18/4 tu saya dah dikira pregnant ya?😅 #ingintahu #bantujawab

5 Balas

sy rasa last priod awak around 18 mac.. huhu da scan tak? cuba scan. nnt boleh estimate dari saiz baby or kantung skrg

dia kira dari last hari pertama kita period..sy baru je buat buku pink

Saya pun 18/4 tu mcm spotting - saya da pregnant 5 minggu

saya rasa last period awak tu kira 18/4.

last period 18