Ubat.

Boleh sy tahu ubat Viagra ni utk kegunaan ape?

3 Balas

digunakan oleh lelaki utk masalah separa/mati pucuk (erectile dysfunction). kalau setakat suami lambat keras/tak tahan lama boleh guna kaedah mengurut/ke klinik utk dptkan rawatan. amatlah bahaya jika ambil Viagra tanpa preskripsi doktor sbb ia jatuh bawah ubat kawalan. pengambilan tanpa nasihat doktor boleh menyebabkan serangan sakit jantung.

2y ago

puan boleh Google lebih lanjut pasal ubat2. banyak ada info2 kt internet ni.

for increasing sex drive

tanya doktor dlu