itchy miss v, continuity post

hello hye mommies. sy ada pergi klinik, doc kasi ubat ni utk masalah miss v gatal2. ada sesiapa pernah pakai ubat ni tak? nak tahu jugak keberkesanan ubat ni.

itchy miss v, continuity post
1 Balas

Ni yg ada tmpt msuk kt vagina ke

5y ago

Ok faham.. dia ada applicator kan. Ok awk amek applicator tu..tarik sebesat size ibu jari ptama. Lps tu isi ubat bg penuh..slow2 msuk dlm vagina..ke dlm sikit..(myb pedih sikit). Pastu tekan applicator bg ubat tu msuk kt vagina.. then trus zzzz .. jgn bsama gn suami lak ya lps tu