Wearable breast pump

Hello mommies boleh suggest wearable breast pump yang tak bising and suction okay tak? Saya ada beli satu brand ni tapi bising la pulak macam segan nak pumping dekat ofis 😅 #breastpump #bantujawab #bf

6 Balas

Saya beli wearable pump jenama mafababe. Lebih kurg mcm goody cuma brand je beza. So far sy guna ok suction dan bunyi tak mengganggu wktu keja. Bila sunyi sepi je bru dgr bunyi pam tu 😁

sy pernah survey, setakat ni yg bunyi silent brand momwilike, eynshan n goody . mybe sis boleh try sewa breast pump dulu n buat perbandingan, so xde la rugi kalau terus beli .

2mo ago

saya area sg besi macam tu . Ohh macam tu ye okay saya faham . Terima kasih tipsnya ye sis 🥰

So far sy guna eynshan remote control, suction wise okay. Nk ckp tk bising tu depend pd environment ofc jgk. Ofc sis mmg jenis senyap tkde bunyi lgsg ke mcm mana?

3mo ago

Ya ofis I memang sunyi susah juga ek nak tahu yang mana sesuai dengan kita mungkin boleh try sewa macam another mommy suggested.

Sewa dulu. Wearable ni payah sikit dia ikut orang juga. I pakai supermama

2mo ago

Suction dia ok. Bunyi tak kuat sgt. I pam sambil makan kat luar and online meeting mmg org tak dgr. Untuk i selesa je sebab nipis. Sis boleh tgk profile i untuk review supermama pros and cons ya. Semoga membantu

Sis beli brand apa? Boleh share tak takut saya pun terbeli sbb tgh survey

3mo ago

I beli supermama tapi kuat juga bunyi dia my ofis tu pulak sunyi 😅