supplement untuk suami

Boleh suggest kan apa supplement untuk suami ambil

9 Balas

Boleh cuba set ttc shaklee.. alhamdulillah, bagi normal period, dan bantu kesuburan, in sya Allah mudah untuk lekat.. boleh whatsapp balqis untuk tahu lebih lanjut ya.. 014-2473748

Sy belikan suami supplement ni. Ada dkt pharmacy. Harga Rm70-80 x silap. Hehe Selain produk ni suami amalkan fish oil n vitamin c.

Klu husband sya..jaga pmkanan,kna cntrl mkanan bmyk then kmi sama2 minum air rebusan buah zuriat..

follic acid.. fish oil blackmores.. and rajinkan diri makan bawang putih.. hehe

Nak order mehh whatsapp saya 😊 www.wasap.my/+60172875375/VitaEShaklee

My husband consume taugeh & kapsul tongkat ali je

suami sy rajin minum tongkat ali je sis...

sy share mkn acid folic je

Omega