Hi mummies

Boleh suggest bottle cleanser brand mana yang bagus. Saya dah try K-Mom, Applecrumby and Pureen. Botol susu bau ikan. Memang susu ibu baunya begitu?

6 Balas

Kadang2 berus botol susu pun kena selalu ganti baru.. Sy guna brand sunlights aloe vera.. bersih botol susu anak sy.. disiplinkan diri.. lepas je anak habis minum susu , terus basuh botol susu anak.. InsyaALLAH, Moga Allah permudahkan urusan sis 💕

4y ago

Bagus mcm tu.. botol susu brand apa tu sis ? Certain brand ada yg meresap bau ..so susah sikit nk hilangkn bau tersebut..