BOTOL SUSU BRAND PUREEN

Mcamana cara nak basuh botol susu baru beli? Kene beli cleanser dia sekali ke yg brand Pureen tu? Nak basuh botol just rendam dlm air panas (coway) atau masukkan botol dalam periuk didih dlm tu trus? Boleh sekali ke masukkan puting botol dgn puting isap tu? Januari first mom to be🥰#firstbaby

1 Balas

hye mommy. .ape2 botol susu puting mau pon puting isp mommy msty kne rndm atau rbus dgn air pns . .bole je skli kn 😊