37weeks 5days sakit macam nak period

Boleh share x how rasa nak bersalin or symptoms. Lately perut banyak mengeras, baby stil bergerak cuma x kuat mcm dulu, belakang pinggang pun ada start sakit kejap2 macam dekat2 nk datang bulan n sakit kat bahagian bawah dalam vagina sama mcm nak period jgk.. iye ke tu?

4 Balas

normal untuk kndungan 36-40 week .. sbb bby dah kebawah ... sekiranya rasa sakit mcm segugut dan sakit on off kerap dalam 10-15 mnit refer hospital . itu tanda bersalin .. atau pun lendir jernih kluar dri vigina sewaktu sakit .

3y ago

Haa sy pun, setiap 10 min sakit dalam pinggang datang macam senggugut & perut mengeras. Dah 15 jam jadi macam tu dari semalam

sy bru 32 minggu pun da rse mcm ni..risau jgk la ..

Yap.. Mmg akan rasa mcm tu

mmg mcmtu