Hi Semua.

knpe eh.. rasa mcm nak membuang je... tapi sakit perut x da ... nak membuang pun x... cuma rasa je mcm tu... perut mcm senak/mengeras dkt bawah sekali.. x kerap jugak... kdng2 je.. sakit pinggang n sakit blkng tu ada tapi x da la sakit sgt die mcm x selesa je. dh nak masuk 37w😅.... baby gerak semua okay... tanda2 badan bersedia utk bersalin ke? #bantusharing #pleasehelp #advicepls #firsttimemom #firstmom #firstbaby #firstpreganancy #26Day

2 Balas

sy start 37w pun rasa mcm tu. sy nie jenis kalau contraction, memg rasa perut mengulas mcm nak membuang tp takleh buang. tu contraction palsu. badan tgh get ready nk bersalin. awk just kena alert kekerapan rasa sakit tu. kalau makin kerap tiap 5-15 minit and makin sakit, pegi hospital ye.

1y ago

okay sis..terima kasih😀....

Seeloknya nnti masa sis check-up appointment dkt klinik,Sis tnya&cerita balik dkat nurse klinik sis.Nurse lbeh arif &pakar .Lain org,lain badan ibu2,xsma.Kita msti alert&lebih peka utk bertindak.🫶🏻