Upt samar +/-

Dpo 12 n 13..#pleasehelp

Upt samar +/-
9 Balas

kalau mcm ni. samar samar. try cek 3 kali. kalau tiga2 still samar. positif samar2 ni kemungkinan terlalu awal kandungan. hormon baru nak muncul. then cek 2 3 hari kemudian. Inshallah dah terang. hormon HCG akan meningkat dalam 48jam

Hai sis, nak lagi yakin tunggu 1 bulan lewat period kemudian test semula. Jika line positif/dua2 line sama terang boleh ke klinik untuk doktor sahkan kehamilan.

sy pn mcm neh,1st upt ad 2line tp kbur second upt 1line je🤦🤦x tau la kira mcm mna,,rsa -ve kot ye yg sy pnya upt tu

3y ago

kalau lewat sampai 4 bulan mcm tu maksud nya puan ada masalah lain.. sepatutnya kalau betul pregnant, perut puan dah besar dah.. cuba puan check doc..

ulang test lagi sampai nampak line terang ya :) inshallah ada rezeki, ada tu

hi sis..boleh saya Thu tanda2 masa dpo 12 n 13

sme la mcm sy sis skg dpo 10..tp mmg samar mcm nie la

3y ago

semoga kite same2 ade rezeki baby..tgh ttc second baby

mcm ad tu.. repeat lg nt mesti terang

Guna upt lain pulak

guna yg lain