Tips minum air gula

Boleh share pglman Tak? #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Balas

saya buat dekat swasta , dapat yang berperisa. macam telan gula2 yang cair jelah . 1st cup okay lagi , 2nd cup rasa nak muntah dah . haha tapi tak muntah betul2 lah just mual je . bila dah mual tu , saya paksa telan sekali teguk je . may be kalau dapat yang sejuk better kot. all the best sis!

Mindset saya fikir tu air vitamin je sebab kk bubuh perasa oren. Ada la kelat kelat macam ubat sikit. Teguk 3 kali tak fikir apa sis dah habis tu cepat cepat sapu minyak angin kat hidung nak elak muntah hehehehe