Penggunaan buai henjut untuk bayi

Hi, boleh share penggunaan buai henjut tu boleh digunakan dari baby umur berapa ye? Baby sy baru sebulan, tp susah nak tidur bawah. Dah cuba letak dalam swing pon 5 minit je tahan.

3 Balas

Tgk pada berat baby juga mommy. Tgk mcm mna reaksi baby bila dah masuk buai. Sy masukkan anak dlm buai tp tak henjut sbb berat bawah 3.5 lg.

Hi... Baby sy 1 bln je dah ltak dlm buai henjut tu... Tdo lena.. Mmudahkn saya nk buat kerja2 rumah n pantau ank2 lain😁 #TAPSupermoms

ank sy sebulan dh tidokn kt bouncer. Smpi 7bln bari stop sbb dh berat sgt xleh henjut so tukar katil.