Salam ibu² ada tips nak bagi cergas x trimster 2. Sbb jadual kat ofis mmg padat gila². Sy cpt penat.

Boleh share apa² suppliment/mknn tmbhn. Skrg dh 18w. Area bawah perut sllu sakit. Angkat kaki tuk pkai seluar pon duk aduh². Plis share. Keje rumah mmg xbnyk sbb duk sorg Pjj. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #suppliment #trimester2

2 Balas

Tanya doktor. Tak boleh ambil sebarang supplement/mknn tmbhn tanpa bertanya pd doktor dahulu sbb kita pregnant. Selalu sakit bwh perut masa 18w pun kena beritahu doktor. Saya tak ada pun sakit bwh perut masa 18w.

Banyakkan minum susu ye