Salam ibu² ada tips nak bagi cergas x trimster 2. Sbb jadual kat ofis mmg padat gila². Sy cpt penat.

Boleh share apa² suppliment/mknn tmbhn. Skrg dh 18w. Area bawah perut sllu sakit. Angkat kaki tuk pkai seluar pon duk aduh². Plis share. Keje rumah mmg xbnyk sbb duk sorg Pjj. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #suppliment #trimester2

2 Balas

Tanya doktor. Tak boleh ambil sebarang supplement/mknn tmbhn tanpa bertanya pd doktor dahulu sbb kita pregnant. Selalu sakit bwh perut masa 18w pun kena beritahu doktor. Saya tak ada pun sakit bwh perut masa 18w.