confuse

boleh saya tau cara kira gerakan baby ? adakah kiranya mcm nii satu jam satu kali ? atau lain dari permikiran saya ?

1 Balas

Ikut cara nurse kamu sis. Kalau mcm sy selang 15 minit kalau baby bergerak akan kira "1". Saya ada tanya nurse yg urus sy juga pasal 1 jam 1 kiraan tapi nurse bilang 12 jam pun ko xdpt kasi cukup 10 klu 1 jam 1 pergerakan.

5y ago

Ouhh maksud nyee bukan 1 jam 1 lahh , saya fikir 1 jam 1 ... okay faham ... terima kasih sis ...