First baby

Boleh saya tahu tak senarai untuk keperluan baby.. First baby ni tak tahu nak beli ape..

1 Balas

Boleh google2 sis checklist utk newborn Baju x byk pn xpe baby kan ddk dalam bedung ke. Beli dlm 5 pasang size newborn Stokin&sarung tgn Kain bedung Barut baby (baby sy x amal pakai pn) Pampers new born Tissue basah Minyak telon Set barang mandian beli kcik dlu takut baby x sesuai Utk ibu plg penting utk nursing Nursing bra Milk collector Krim utk nipple melecet(blh beli kt farmasi/online sy beli cap earth mama) Kalau ada bajet lebih pam susu