9 weeks pregnant

Boleh minum jus delima tak?

17 Balas

sgt digalakkan. yg penting jus delima xde campuran lain. klu sy, amalkan buah delima tu je. beli kat pasar sebiji rm7. sebiji boleh tahan habis 5hri. hb pun cantikk je.

5y ago

Thank you sister

Boleh sis.. Sya amalkan dari sebelum merancang mengandung lagi Smpai mengandung alhamdulillah hb pun cantik je

5y ago

Thank you sister sekarang saya tengah minum. :-)

Buah delima bagus utk naikkan HB. Sy mkn buah delima sehari sebijik.. dah jdi fav pulak..

Boleh sis.. Delima elok utk tambah darah... Selain dr slh 1 mknan sunnah...

5y ago

Tqvm sister... Hope so...

Jus delima bagus utk diminum. Sangat digalakkan makan buah delima👍🏻👍🏻

5y ago

Thank you sister

sgt bagus sis. untuk hb. untuk vita c. utk skin.

Boleh sgt sis. Good for you and baby too.

Jus delima bagus..saya pun minum

5y ago

Thank you dear

blh..😋😋cari yg tiada gula..

5y ago

♡♡

Lagi bagus kulit ank cantik