buntu lah sayaaaa

boleh menyanyaa kah ank sy bru 1y3m tp klau sy mngndung lg kna ka mrh sma misi tp sy pkai perancang implanon hmm x chek testpreatnan mcm ada 2line buntu sy

1 Balas

try double confirm dulu dgn doc upt .. kalau positive , gtau doc yg sis on implan .. doc akan check selanjutnya kot x ngam ke apa .. jarak dkt mmg misi mrh .. sya jarak 2tahun pon misi marah😅 try dlu check tgk apa doc bgtau

2y ago

ouhh iyalh isnin nnti sy cuba prgi kk yaa,, trima ksih sis❤️