Mengandung

Hai mommy sy nk tanya .. tdi chek upt naik 2line tpi cm samar2.. sy tkut mengandung lgi.. sbb ank pertama bru umo 8bulan.. sy takut la klau betol2 mengndung kk mrah x.. sbb lepas bersalin sy x amik perancang pape.. sy rancang sendiri #ingintahu

2 Balas

hai... xpayah lah nak takut... kalau nurse bising tu anggap je nasihat... Kalau awk betul2 pregnant anggap rezeki... insyaAllah Allah permudahkan urusan awk... yang peting awk kena selalu happy jgn banyak fikir benda yg negatif... benda yg awk fikir tu lah yg buat awk xready... SEMOGA ALLAH PERMUDAHKAN URUSAN SIS🀲

benda dh jadi, just go with the flow..doa yg baik2 sahaja.