peknen boleh makan tart nenas tak?

Assalam.Maaf nak tanya semua.Kalau peknen boleh makan tart nenas tak?saya peknen 12week.Teringin pulak tengok byk orang jual tart nenas dan tart cheese..??

2 Balas

Boleh ja ikut diri kita juga ada yang boleh ada yang tak . Saya dulu preggy anak pertama pun makan tart juga . Sebab nenas tu dah diproses so takda apa apa masalah nak makan .

4y ago

Ok.Boleh lar ye kan.Teringin nak makan.Musim2 org dah jual biskut raya..Terima kasih sudi respon pertanyaan saya 👍👍😘😘

Badan sy boleh je. 2balang sekali hadap. Nk buat cemana, fav kottt😅

4y ago

Wahhh..suka2.xsabar nak beli.geram je tgk org dah start jual tart.Terima kasih sis ye 🥰🥰😘😘👍👍