Makan durian ketika hamil?

Boleh makan durian 3biji atau berapa biji? Sebab saya rasa terfikir takut nak makan durian...sekarang saya 38minggu 5hari ini...durian makan macam mana?

21 Balas

Sy mkn 4ulas..lps mgidam..tp kalau nk buat bsp...sabar...jgn mkn seminggu sblm bsp.

Sy x berani makann.. Secubit ja.. Nt habis pantang kte balun puas2 😆

😂 2-3 ulas jugak makan sehari. Esoknya sambung makan lagi 2-3 ulas.

mak oiii sebiji.. 2 biji.. 3 biji??? mkn seulas jela sis 😂😂😂

Sy makan bg lepas rase teringin je..2-3 ulas..okay dah 😅 huhuhu

Makan 2,3 ulas je sis. Sy pon tak berani nak makan sampai sebiji.

Saya semalam makan 2 biji.durian 24.sedapny😂😂

3biji bnykk nye x panas ke..sy mkn 2,3 ulas jee

4y ago

Alahaii dia excited sampai typo😂😂

Nak makan 3 biji ke 3 ulas maksud sis?

3biji tu bnyakk... 3ulas pun dah ok dah..

4y ago

Ok tq sis