keputihan

Boleh kongsikan ubat keputihan yg blh sy pakai..yg x membahayakan bby..di dalam kandungan 21 minggu

4 Balas

Ubat keputihan saya ambil mengikut dos yang dibenarkan doktor. Maksudnya kena jumpa doktor dulu, beritahu masalah keputihan macam mana; gatal ke tak, bertukar warna ke tak. Nanti doktor akan berikan ubat yang bersesuaian dengan situasi kita

Kena check dengan doktor dulu untuk kenal pasti punca keputihan, treatment berbeza depends pada punca

Please refer with doctor first before taking our own action..

Tak refer dgn doc ?