Miscarriage

Boleh ke terus mengandung lepas alami keguguran? sy baru keguguran secara natural. Got infected dgn influenza, demam panas 39C and baby saya meninggal semasa kandungan 9weeks. Sy perasan sewaktu kandungan dh 11 weeks bila ada keluar darah. sedih tp saya redha. sy kalau boleh nak terus try pregnant sekali lg. selamat ke kalau saya try to conceive after 2 weeks miscarriage?

1 Balas

please jgn pregnant dlu. rahim still lgi dlm keadaan nak pulih and x kuat lgi.. tgu 3-6m dlu. still too early nak pregnant balik. nnti boleh jdi 2nd misscarriage mcm sye. sbb degil, xnak dgr ckp doc. lepas misscarriage terus nak pregnant balik. pdhl rahim belum betul kuat lagi.