SAPU MINYAK ANGIN

Boleh ke sapu minyak angin dkt perut kalau sakit perut masa preggy ni? Mohon pencerahan ?

20 Balas

Hr tu sy ad try tnya nurse.. Dia org ckp ok je.. Sebab kita bukan ltk sebotol.. Klau ckit2 ok je.. Y pntg bkn minyak panas ye.. Huhu

Ya Allah baru baca ni. Td tak sedap perut, suami terus sapukn minyak angin. Kita tak tahu tak boleh sapu minyak angin dekat perut. 😭

Xbole sapu ke?? Sy slalu buh minyak angin Sb perut slalu rase xsedap.. masuk angin.. 😣 ad pape effect ke kt bby?

5y ago

Saya pun masa mula2 kerap sapu sbb xtau tgh preggy.. Alhamdulillah xde pape.. Boleh sapu sikit2

Jangan sapu minyak diperut. If you rasa tak selesa you boleh sapu minyak di belakang.

Saya pergi klinik, sakit perut. Dr tu suruh sapu minyak angin kat betis jee

kalau sapu lotion kt bwh perur utk sapa2 yg ada stretch mark xpe kan

Nak sapu kat belakang sis. Bahagian perut jangan. Ni nurse yg warning sy.

tak bolelahh .. sb panas kan . saya pun sllu sakit prut than je la 😪

Klu sapu losyen panas kt pnggul spai ke betis blh x?

sy sll sapu sikit kat perut..x tau pla x blh hihi..lpas ni tau dh