Minyak angin

Nak minta pendapat, time pregnant boleh ke tak ya nak sapu minyak angin dkt perut kalau perut rasa kembung msuk angin?#firstmom #pleasehelp #bantusharing

4 Balas

klu sy elak kn perut kmbung ke pdih ke..sy akn amik mkn tepat ms n pd jumlah yg sikit tp berulang..mnm air pns pon ok..spjg 4x mgndg sy x pnh sapu myk angin..klu beetungku di pgg pernh

mil saya nurse, dia tak bagi sapu apa apa minyak pun di perut atau pusat

saya sapu pd atas perut sikit2, kat tapak kaki then pakai stokin.

Pakai minyak yuyi