Boleh Ke PKPP Ni Suami Teman Dalam Labour Room Di Hospital Kerajaan?

26 Balas

Klu dkt sabah sni,xboleh.. sblum brsalin pun,dlm wad hsband xboleh lawat.. bwkkan mkanan pun pakguard yg tlg hantarkan dgn kita😩.. kena kuat sis.. semoga dpermudahkan..

4y ago

ye kn..sy tuhri msuk hospital keningau tuhari pn sma..nnti bln 10 nk bersalin pn doktor ckp suami mmg x blh teman