Boleh Ke PKPP Ni Suami Teman Dalam Labour Room Di Hospital Kerajaan?

26 Balas

Sebabkan PKPP kebanyakkan hospital tidak benarkan suami masuk labour room.. just boleh ambik baby dgn wife time discharge di wad sahaja

Memang xboleh bagi masuk Lb,xtau pasal apa....lagipun suami adalah satu satu yg patut Ada semasa kita bersalin bagi semangat...

Klu sy aritu boleh je tp pjj ngan suami.. so,dia x sempat blik sbb bersalin awl drp due.msa bersalin just doc & nurse jela..

4y ago

Hosp tanah merah

Haah tak boleh.. Hosp putrajaya pun tak boleh. Hosp Serdang ada call ritu katanya tak boleh jugak. Cuba direct call hosp je

4y ago

Haah huhu.. Saya pun target nak pergi hosp serdang bersalin ni.. Nak buat camne...

sy bersalin 5/8 kt hsptal ampang, suami xleh teman.. nk antar brg pn dkt guard je.. mmg xleh msk lgsg..

4y ago

Hmm nak azan or iqamat cmne plak

setau saya hospital ampang tak boleh, tak tau hospital lain. sebab ipar saya baru bersalin awal bulan 8 haritu

sy bersalin 15.09.20 baru2 nii dekat hospital klang suami bole teman dalam labour room😊

4y ago

yup dorang akan panggil, sebelum dorang tolak kita masuk labour dorang akan suruh kita call husband dulu hehehe in shaa Allah bole teman tuu🥰

Sy hsnz terengganu blh je suami teman dlm lb room.. Melawat blh tpi 15minit je..

4y ago

Semoga dipermudahkan.. Segala urusan awak ngn baby

Fpp putrajaya boleh dlm LR dgn syarat husband kena test covid dulu

hospital Kuala Terengganu boleh je teman lr..kt wad x blh melawat..

4y ago

nok balik ganuuu. tpi hrini dh admit wad hospital kt kelantan. nk nangis pulok suami xleh teman lgsung. 😭