Teh ..

Boleh ke minum air teh/teh o semasa mengandung ni . 11 weeks .. kadang tak tahu nak minum apa , nak bagi mulut ni rasa manis n selesa je ..

2 Balas

smua air sy mnum. dhla skrg suka mkn mde manis, hrap2 xsngkut gdm jela. kafein teh tu klau blh jgn kerap n kte kena hadkn pngambilan kafein tiap hri.

5y ago

aah mnum je tp hadkn kafein tu. mnum air buah la sis. bgus pn bgus tuk bby 😘

Blh tp klu nak gi chek up elakan minum tkot hb rendah , dan jgn kerap sgt minum sbb dlm teh msh ada kafein

5y ago

Tu lah , takut jugak . Sebab tak tahu nak minum apa dah . Hahah