cirit birit

Boleh ke makan ubat farmasi bila cirit birit ya?35weeks,semalam terminum air limau kaw kaw sampai cirit birit ni,seksa sgt .skrg tahan beral je sbb ada buasir,bila da kena cirit birit ni buasir pulak jdi terok,sampai perih tak boleh tahan.dah minum teh o pekat,elok ke minum teh o pekat sampai 3 cawan dri semalam

2 Balas

better pg kk tnyer doktor sbb hari tu mase sye pg chekup kt kk ade psakit yg kne marah dgn nurse sbb kes cirit birit ni dia xpg kk awl2.. nurse marah sbb mom kn kekurang air dlm bdn bile dh cirit birit kn. n awk dh 35week kne jge2..

Tanya farmasi okay tak utk preggy woman

5y ago

Orang farmasi boleh di percaya kan,sbb dia org tau kan bole mkn ubt tu ke tidak utk ibu mengdung.. Tak boleh tahan dah ni cirrit birit 😢😢