makan

.. boleh ke makan makanan cm sate,kfc ,bakso,kcg2? Sbb tekak skrg ni blh makan tu je... Y lain2 kalau makan mesti muntah balik ... ??? #bbyFirst #takAdaPengalaman

13 Balas

bole je. tp kene ikut juga piramid makanan. zat besi. vitamin C, kalsium semua kene ambil. makan sayur. minum susu. sbb nutrisi tu penting untuk tumbesaran bayi.

Boleh je mkan sis...klo teringin mmg dan itu je yg sis selera...cuma jgn berlebihan sgt..nty lain pulak jd..seadanya sja mkn tu..

sy awal2 preggy . mkan je smua bnde . 😅 maklum la alahan truk . tk de slera nak mkan . mkan apa yg tekak rasa nak makan

Boleh je sis. Tapi kena berpada2. Try la makan pasta, mee, bihun, roti, oat

Boleh. Maknsaya hari2 satay masa ngandung anak ketiga (adik saya) hehe

Blh je..mknla sis..tp berpada jgn mkn sokmo fast food ni..

sy mkn semua yg awk sbut🤣 enjoy

Blh je jgn ambik brlbihan

Ok tq😊😊😊

Akk mkn jer