durian

Boleh ke makan durian kalau breastfeed ?

16 Balas

Boleh, yg pasti lebihkan minum air, sy pernah makan.. Baby ok je.. Xmeragam. Tp xmakan banyaklah. Buat rasa2 ..hehee.

4y ago

Sye kalau makan x reti berenti hahaha tu yg risau tu ..sbb masa mengandung makan seulas pun ta tahan ..pening

Boleh je asal bdn boleh terima dan baby juga..Milk booster kot.. Siap sedia je la memang air susu meriah

Atas badan baby. Try n error. Klau baby saya x boleh. Nt baby meragam kembung perot. Huhuh

4y ago

Sye masa mengandung pon x boleh ..bru mkn seulas dah pening.berpusing

Boleh sis.. Sy kalo mkn durian susu mkin meriah.. Memancut2.. Best.. Durian da la sedap.. Hahaha

4y ago

Sye makan durian 2 hari ..sebab durian byk . 2 hari ni baby cam x sedap perut ..tidur malam x lena . Harini nak try stop makan . Tgok keadaan dye mcm mana

Boleh. Makan apapun mesti dalam kadar sederhana..jgn overdose sgt hehe

boleh . saya suka makan . kalau makan meriah sangat susu 🥰😆

4y ago

Kalau masa berpantang?

Boleh . Anak pon tumpang makan durian skali . Huhu .

Boleh. Sparuh org durian tu milk booster

4y ago

Okay2 terima.kasih 😊

Boleh ,...jgn over makan sudahlah ..hihihi

boleh..milkbooster paling terbaik tu