Breastfeeding

Hi, boleh ke lepas susu bf kita terus letak anak ke katil? Now dah 4mth, tapi buat malam sahaja sbb kita ngantuk penat sgt. Boleh menyebabkan sids ke? Now baby dah pandai pusing sendiri tidur menyiarap. So far dia sendawa takde muntah susu.

2 Balas

klau mcm baby sy 4 month jgk dah x d sedawakan.tp bab y bb mommy dah pandai tiarap sendiri masa tido tu mommy kena pantau jgk..sbb bb masih kecik lg n kebarangkalian utk Sids tu masih tinggi..takut bb x pandai nk terbalikkan badan balik.bb mommy tido katil asing ke

boleh je..sy mnyusu ank baring je...dan slalu mlm xsendawakan bby pon...slalunya bby pon tdo je trs