Cucuk baby time perintah kawalan pergerakan.

Boleh ke kalau nk reschedule pergi kk time RMO ni. Tak berani lah nk bawak baby time mcmni. Nak jaga jarak mcmna kk selalu penuh, nk timbang nk ukur tinggi ape semuaaa seriauunyaa nk bawak baby ???

2 Balas

cucuk tx blh skip sis , check up biasa je blh postpone , bwk je baby sis pergi klinik , jgn risau sbb nurse2 dkt situ tau mcm mn nx jaga ibu dan baby sbb diorang pon ad SOP , based on pengalaman pergi check up sepanjang pkp ny mmg tx ramai mcm hr2 biasa sis sbb diorang da hadkan hanya berapa org dkt klinik dlm satu masa ,kdg2 tu cuma sy sorg je ,cuma blk klinik tu terus mandi basuh baju mcm yg dinasihatkan ya sis😊

Pengalaman saya bawa anak saya pergi klinik haritu semua ada procedure. Clinic tak penuh..semua ada jarak 1meter. Just jgn suruh anak awak sentuh itu ini.bawa senitizer. Vaksin tu penting sis.kalau awak nak reschedule nanti akan ganngu vaksin yang lain. Melainkan awak nak buat kat swasta..kalau nak buat kat swasta awak kena call dorang buat appointment.bawa buku then dorang swasta akan chop la.