Checkup hospitl slyang nak beranak dekt HKL

Boleh ke kalau nak beranak dekt tmpt lain ? Bukan ape sye stay slngor jdi mereka hntr ke slyang cuma tu la kalau boleh nak bernak HKL 🥰 just tnye je mne thu ade yg dh pernh jdi kann ......

1 Balas

Ada org ckp guna je alamat lain. Tp sy dulu kena ke sg buloh tp sy serah diri ke ampang 😂 doc bisik2 je xckp apa. Tp kalau org tnya sy mmg dh ada jawapan, sy nk gtau sy pantang kat ampang hehe

1y ago

hehehehe tq sedp kan sikit hati ni , rmai ktw blh , bukan sbb ape hkl dkt dngn fmly belah ayah so husbnd kerja ape2 snngg diorng blh dtgkan 🥰 tqqqq