Terlajak checkup kat swasta tapi nak bersalin dekat kerajaan 🥺

Ade tak kat sini yang checkup kat swasta n bersalin dekat hkl? Cuma nak thu boleh ke macam tu yea? Sbb checkup kat kerajaan lama sngat nk tunggu turn tu😢 agak2 kene marah tak ngan doc atau nurse kat hkl tu. Sbb sye smpai skrang dah 25 minggu masih lagi checkup kat swasta #bantusharing #1stimemom

1 Balas

Check up kt swasta ada buku pink sendiri tk? Kalau ada, then bila nk bersalin nnt walk in je kt HKL bawak buku pink. Kalau tkde tu leceh, sbb gov mmg strict nk tgk ada record check up sepanjang pregnancy

3y ago

Okayy thanks for info. Semoga awak selamat bersalin yea nnti😚