tanda2 bersalin???

#firstbaby saya dah 39 1 hari tapi xda tanda2 nak bersalin 😢 just sakit mcm period pain tu je tapi xlama sakit dia hilang pastu ada balek sakit mcm tu je dah 3hri. contoh kalau dah 40minggu xkeluar kena pergi hospital jugak ke?? suami cakap walau dah 40 nnti xpayah pergi lagi kalau xda tanda2 beranak takut stay lama lama kat hkl

1 Balas

Kalau ada gdm kena pergi 40 minggu kalau takde tanda sakit boleh tahan sampai 41 minggu tapi makesure pantau pergerakan baby kalau tak sedap hati terus je pergi hospital , sakit mcm period pain kadang tanda juga , kena peka betul2 sakit tu setiap berapa minit

4y ago

saya gdm xda sis. ye sis