nak tanya pendapat mummy

boleh ke kalau campur2 minum jus mamariam, air sarang burung n minyak kelapa dara? bila kandungan dah 8 bulan keatas...korang minum apa? jom share

21 Balas

lagi satu saya consume jugak jus mamariam dari first month sampai 5 months aritu tapi tak berkesan pun hm entahla

boleh tau tak untuk apa ya minuman tu? sebab masa pregnat takda pula ambil apa2 minuman ni..

semua extra supplement bleh di ambk after 6 bulan knn... better refer doc dluuu...

Hi sis. Saya teringin nak try jus mamariam tu.. boleh share feedback tak?

4y ago

sy pn amalkn jus mamariam.hb maintain je pas minum tu.bdn pn segar

jus mamariam rsanya tk jdi masalah sbb bahan2 dia bahan brkhasiat

X minum apa2. Minum vitamin yg kk bekalkan je

Sy rasa bole hnya jarakan masa pgmbilan

Minum air kelapa dan air zamzam je..

Bole je awak. Tp gap kan masa yea

Ambik jus mamariam pun dah ok sis