Curious

Boleh ke detect pregnant dalam tempoh 3 minggu? Ada a few symptoms tapi risau keliru dgn symptoms nak period

4 Balas

klu period regular, seminggu before missed period boleh detect depend tester tu.ank 1st test 4hari before period naik 2 line cuma samar² sgt.

5y ago

Owhhh okay tq ye 😊

Hi there, have you took the test? Macam mana? Sebab saya pun got such symptoms dalam smggu dua ni.

5y ago

I belum buat lagi. Maybe i nak tunggu missed period dulu sbb takut over excited 😅

Yes, you can try to test now. If there's even a vague line, its positive

5y ago

Welcome, wish you all the best :)

i lewat period dua hari then buat test dua kali and dua dua positive.

5y ago

insyaallah takpa kalau rasa yakin cuba je test upt.