Tidur melentang

Boleh ke 5bulan lebih tidur melentang?? Kadang2 kalau tidur mengiring rasa lenguh pastu mesti saya akan pusing badan tidur melentang, kadang lama jugak saya tidur melentang,sbb saya xde masalah time tidur mlm,tidur nyenyak je bila masuk Trimester2 ni,tp saya mmg letak siap2 bantal kt kaki tiap kali nk tidur..Bahaya x kt baby?? #bantusharing #ingintahu #1stimemom #jangandibully

10 Balas

sama la ..kdng2 skit blkng Tu jdi tdo terlentang..

3y ago

tu la lenguh klau tido mengiring.. Klau pusing melentang plus mengeliat sekali😂 fuhh nikmat